IKEA

mycket riktigt, vi skruvade ihop sängstommen och såg att det var en stoor spricka i den. såå typiskt men va bara de som ska vara längst fram så kunde skruva ihop resten av stommen, och ska åka in med den lilla plankan imorn. men visst ä det typiskt,
och ngn vidare hjälp av min karl fick man ju inte heller, men som tur va så hjälpte emils mamma mig =D annars hade det inte gått vägen haha..

kom precis ut från duschen, ska fixa håret tänkte ja föna och platta ochså, blir kanske att gå ut ikväll eller så bllir det bio..

adjö

lördag

Hejsan hoppasan, vaknade 07.58 och var göööör pigg, insåg sedan att det var helg och att jg kunde fortsätta sova ett litet tag till. sov till ca 10.00. skööönt !!
Igår städade jag till ca 21.00. så det va ungefär vad våran fredags kväll gick ut på. slog mig sedan ner i soffan oh kollade andra halvan av lets dance. gick o la mig runt  halv tolv och var skit trött!
idag ska vi försöka pussla ihop våran sängstomme. med tanke på att det är ikea så får man ju sätta ihop varenda liten bit själv, och hundra skruvar brukar alltid saknas eller att ngt går sönder. men hoppas det går bra, ikväll funderade vi på att gå
på bio och se den med brad pitt. den verkar jätte bra. annars ska vi bara ta det lugnt,

Fick kläderna från HM igår med,! beställde en svart skjorta, (satt jätte bra)
en brun skjortblus (även den va skit snygg)
Och en grå kjol (den satt inte alls bra den va för stor och såg ut som en tant kjol)
så ska skicka tillbaka den och se om ja hittar ngt annat.
beställde också en grå röja blus ngt men den fanns ej på lager så den kommer i februari ngn gng.

skriver sen om vi fick ihop stommen =D
Adjö

Helg

Idag är det fredag, sköönt, slutar snart iochmed att vi bara va 3 st idag ! Så sitter nu i datasalen och kollar runt lite bland olika jobb utomlands, inte för att jag ska åka och jobba utomlands men det är kul och kolla på. Fördriva lite tid.
Bara längtar tills på måndag när jag ska på arbetsintervjun, hoppas allt går bra !
Längtar också efter Olivia, hon kommer hem på måndag !!
så hoppas ändå att helgen går fort!!

På tal om inget ser jag också att det är en del som tittar in här och läser !! Det är kul =D

Torsdag

idag är det torsdag, vilket betyder att snart är det helg, skönt. ska bara ta det lugnt städa o pilla lite hemma. Idag var en väldigt blandad dag, på förmiddagen kom en mycket trevlig man och pratade om ungdomshälsan, va väldigt intressant, sen på eftermiddagen kom en KÄRRRIIING rent ut sagt, hon jobbade på arbetsförmedlingen och var så jävla otrevlig, jag menar har man ett jobb när man träffar mängder med folk dagligen ska man väl i alla fall klara av att vara trevlig, även om det är något annat som hänt tex hemma eller så, men man får ju ändå koppla bort det när man jobbar, eller så var hon bara en sur jävel ! Allt man sa fick man bara otrevliga svar, som ja frågade typ hur många % är det som får jobb igenom er, ja det vet inte jag, vad spelar det för roll, tänk på din egen framtid, om andra har fått jobb eller inte har ju inte med dig o göra, ni vet med en jäkligt otrevlig attityd, Ööö okej !! vart så irriterad på henne att det slutade med att jag va tvungen att säga till henne ! hon sa men ni verkar ju inte så vuxna och vilja ha ett jobb, då vart ja riktigt sur, och sa det att det beror inte på det, det beror på att du är så jävla otrevlig redan från första stund du öppnade munnen har du varit otrevlig, ser ingen anledning till att lyssna på dig då (alla satt typ o ritade och var ointresserade) men klart man blir det när så fort man fråga eller säger ngt är hon bara otrevlig, så iaf slutade med att vi allihopa gick där ifrån innan hon var klar, visst lite omoget av oss kanske men varför göra min dag dålig bara för hon inte är nöjd med sitt liv KÄRRING JÄVEL !!!
så nu fick ja ut mig lite ilska !!

Är faktiskt inte lika trött idag som jag brukar vara när jag kommer hem, det är rätt skönt =)

Nej nu är det Unga mödrar !!

God Natt

Ligger med datan i sängen och känner hur tröttheten smyger sig nära in på.så nu blir det sova God natt :)

Trött

Ligger här i soffan (som alltid när olivia är hos sin pappa haha) och kollar kollar på unga mödrar. lite intressant..
har precis ätit och så, vart så mätt ? att jag mår illa hehe.
Idag va det bara jag och ewe och fredrik på kursen, sen kom sam o jocke med på eftermiddan, så va lite tomt haha. var rätt chill idag, va 2 st från socialkontoret och pratade, va bra tyckte jag, för jag som inte går eller aldrig har gått på soc förknipar ju soc med pengar,men det är ju så mkt mer än bara det, barn och ungdomar om missbruk och massor som jag inte visste om, ni kanske visste men inte ja hehe. så tyckte det var intressant, sen fick vi "leka" social sekreterare och hur vi skulle göra i vissa fall och så, va jäkligt roligt faktiskt, annars kommer det bara tråkigt folk och "föreläser", som typ skatteverket det va riktigt trååkigt !!
Var även hos alex och fikade idag =)
På lördag får vi våra nya sängstomme :) kuuul, blir bara ett slit och skruva ihop skiten men det ska nog gå, skönt iaf..

Nej nu ska jag dricka lite te,som vanligt, rabarber med grädd,mums ;)

nattnatt

ligger här nerbäddad i soffan, kollar lite på tvn och dricker lite te..Är så himla sugen på ngt, men vet inte vad? ngt sött typ choklad =)..ligger och tänker lite på alla härtans dag, vad kan man hitta på för ngt mysigt ihop? känns som att man behöver hitta på lite saker ibland blir mest att vi bara ligger hemma (inte för att jag inte gillar o vad det, tvärtom underbart) men vill ju som sagt va gör ngt roligt med, o bio är lite ut tjatat tycker jag, vill hemskt gärna åka tillbaka till ett spa hotel emil tog med mig till i sommras, va så underbart skönt. och såå mysigt..Njaa får  nog klura lite till !! ska kolla lite på tv ngn timma till sen blir det sängen är sååå trött !!

Sådär ja

Precis hemkommen från staden, raggade även upp en sexig man på bussen hem, som senare visade sig vara min sambo ! Japps ni läste rätt vi bor ihop igen sen två veckor tillbaka, och det är underbart, älskar att få känna din närhet både morgon och kväll !!

När ja satt och hade jobbplanering börjar avnor och marwan dumma sig o busringde och höll på. sen ringde det ett annat nummer ja ej hade inlagt så tänkte att det va avnor som dummade sig igen så jag svarade med ganska sur ton, aa vad är det ? va fan vill du !!  (på skämt) men lät lixom sur. och vem är det som svara, jo hejsan jag heter (kommer inte ihåg) och jag ringer dig med anledning till att du har sökt ett jobb hos oss. höll på och döö visste inte va ja skulle säga, utan började typ ahha a men mm okej jaha. men förklarade för han snabbt om vad det handlade om och då skrattade han med, (tur att det inte var ngt sur en). så vi små pratade lite och jag ska på en arbetsintervju nu på måndag, ÖNSKA MIG LYCKA TILL !!
Det är på ett cafe sa han !! har glömt bort vad det var ioch med att ja söker 150 tusen jobb varje dag,så kändes lite dumt o säga att jag har inte en anning om vart du ringer ifrån !! Hoppas det är bra och att jag får ett jobb där iaf.
Nu blir det KÄK !!

...

Sitter här i "skolan/kursen" och ska ha jobb planering nu (Min framtid)..
Denna dag har varit lite små seg men snart är vi klara här. Efter det här ska jag åka hem till Alexandra på en fika o lite skit snack. va länge sen vi träffades =)..
Olivia är ju hos sin pappa denna vecka, Det är jobbigt, ibörjan va det lite skönt det här med varanan vecka, man hade lite tid för sig själv för en gångskull, det va mest små grejer, som att duscha själv o såna små saker, nu tycker jag bara det är jobbigt. Vill kunna vara med henne hela tiden.så på sista tiden tycker jag verkligen att det har blivit jobbigt =/..Men det är iaf kul att hon är hon sin pappa oxå.

Nej nu ska jag skriva mig ett riktigt bra CV hehe!!

Usch

Bäddade precis ner mig i soffan med det största täcket jag hittade och den största koppen med varmt te som ja kunde hitta.
tog precis en dusch, kände redan när ja kom hem att illamåendet sakta med säkert kröp sig fram,men i duschen trodde jag att jag skulle spy. usch hatar verkligen att må illa, men man vet ju att det sakta försvinner inom sin tid, så bara o tänka posetivt. ska kolla på Bonde söker fru nu bröllopet..tycker han är så blåst men alltid kul o kolla på blåsta människor :) haha..

God Natt

Hemskt

satt och läste lite på aftonbladet precis, 92 åring gravid sen 1948. usch helt sjukt, barnet hade dött i magen och det kostade för mkt för henne att ta ut det så hon ignorerade det, helt hemskt, stackars kvinna...

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4263105.ab


Sitter iaf nu och väntar på att maten ska bli klar i ugnen, väntan är lång när man väntar på mat. hungrig som faan...Emil är ett stort irritations obejkt nu så ska väl underhålla han eftersom olivia är hon sin pappa nu! Då blir helt plötsligt han ett hjälplöst litet barn !!

"skola/kurs"

Sitter här och har jobb planering. har precis skrivit ut ett personligt brev som jag ska använda till att söka in på en skola jag förhoppningsvis börjar i höst. Jag och jacky hade lite problem med att skriva en liten signatur haha sämt, verkligen skit dålig på det. På förmiddagen kom skatteverket och höll "föredrag" mindre kul, va lite segt. man sitter och lyssnar med halva örat samtidigt som man pillar på telefonen i hopp om att man ska få ett sms eller att ngt ringer alltid lika kul haha.

Neeej nu ska vi till stan snart ska fixa lite på F-Kassan och arbetsförmedlingen.
Skriver sen..

God morgon !!

Jaha då var det måndag igen, både kul o tråkigt, ska iväg på den däär kursen snart. olivia sitter här brevid o kollar på svampbob o äter banan yoggi, fattar inte det, hon hatar yogert förutom banan yoggi, enligt mig är det den äckligaste hehe. men bra att hon äter iaf, mackan va ingen höjdare idag vart bara halva..

Nej nu måste ja på med alla yterkläder sen till dagis.. Hej då

bloooooooood efter blåbärspajen haha


sååå

Nu har ja lagat både mat och gjort paj, vart ost snitzel pommes o sås och blåpaj, göööötttt. olivia såg ut som att hon blödde överallt när hon hade ätiit färdigt på pajen hehe..


hoppas på att kläderna ja beställt ifråń HM kommer imorgon, dom borde göra det, alltid lika kul när man beställer ngt o se om det passar osv.

tecknat..

ligger i soffan o tar det lugnt med datorn, olivia ligger brevid o kollar på nickelodeon. jag är helt slut, har städat tvättar diskat o skurat golv o skrubbat toa o så, alltid skönt när det är klart.
tanken på att gå upp kl 7 fixa frukost fixa mig o olle och stressa iväg till dagis för att sedan stressa till buss o sedan iväg på "skola", den tanken får mig att vilja låsa in mig i ett rum o sova resten av den här månaden. fast är ju bara jobbigt när klockan ringer annars piggnar man ju till rätt så snart ändå. vill bara att det ska bli höst så ja kan börja plugga på riktigt.
på tal om inget så är inte olivia på sitt bästa humör idag, skit sur hela tiden, inget som duger, man blir lite frustrerad när hon bara skriker så fort ja säger ngt, helt anti mot allt, det ända som duger idag är tvn, inte likt henne, hon brukar ju aldrig kolla på barnprogram, förutom på morgon till frukosten när hon är llite små trött, men skönt attngt sysselsätter henne en sånhär dag när inget annat passar..

ska ta o baka mig en blåbärspaj nu.är lite sugen på det.skriver kanske senare, är rätt skönt att bara sskriva av sig lite, inte för att ja skriver om ngt vettigt men ändå, debatter o sådan det tar ja i skolan imorn haha..

Söndag

Söndag idag, kollar på reprisen av körslaget, olivia står o dansar ser så kul ut =D

Var inne med min dator igår med, vart galen på idioten ja fick prata med. grejen är att det är linux på daton, och dom som vet vad det är vet ju oxå att det är helt sjukt konstigt, o när min mamma köpte datorn sa han att det va så jävla enkelt att fixa XP eller så på, aa eller hur ja har fösökt, så sa till idioten att eftersom det här är så jävla enkelt fixa XP på nu, eh nää ja måste ha massa grejer till det, eh ni är en on off affär o kan inte fixa det som jag så enkelt skulle fixa hemma. bara kokade, jaja sen var vi o handlade vart dyrt typ 2000 men skönt när man var hemma. resten av eftermiddagen/ kvällen spenderades hos emils föräldrar käkade mat o bara tog det lungt.

Idag blir det lugnt. olivia skulle hadt barnkalas men hälften av alla som skulle komma är sjuka så tar det om en vecka eller så. nää nu ska ja hänga upp en maskin tvätt.



Fredag.

Nu har jag med skaffat mig denna skit :)..toog en såndär fiin klar mall som ni ser, ska fixa annat sen inte så jäkla viktigt.

Varit i "skolan" idag, slutade vid 11.20 sköönt det iaf, vart en sväng på stan sen åkte ja o hämta gullan på dagis. oj så glad hon vart idag när jag kom, och ville följa med hem oxå, dom sista dagarna har hon vägrat o klä på sig och följa med hem. det är bra att hon trivs på dagis men hem måste hon ju haha.

Skulle gått ut och tagit en cider med min syster idag, men jag är verkligen sååå trött, är inte vad att gå upp vid sju varje morgon o stressa o fixa sig o fixa Olivia, sen sitta i "skolan". man blir rätt seg av det, Men det har varit kul den här veckan har typ garvat hela dagarna, för näär jacqueline sätter igång o skratta då gör ju jag det men, o det går inte o sluta, haha. lite omogna är vi nog. men det måste man ju få vara det med. På måndag ska ja fixa alltsom behövs men skolan till hösten, ska plugga på omvårdnad, en vuxenutbildning som är vid platen, den är på 2 terminer, det är ju rätt skönt, kan man ju börja jobba inom snar framtid, haha träffade min mamma idag o berättade om mina planer med skolan, hon tyckte det var jätte bra, MEN ska du inte skaffa en liten bebis till. det är ju skönare när det är det kul för barnen med, olivia vill nog ha syskon. jag höll på att tappa hakan, haha eh morsan det är inte så att du vill det ? jo men dom luktar ju så gott. haha aa det är sant dom är mysiga..

Olivia läser bok nu, låter så kul haha, är ju fredag idag så får väl vara upp lite på över tid :P hon brukar ju somna sju annars, men ser att hon är trött nu, så ska borsta tänder o fixa inför natt nu. sen blir det godis o film, tänkte kolla på benkrossar gänget eller vad det hette haaha, den är ju så bra, alltid värd o se en gång till.

Imorgon blir det Maxi onoff och ikea, en hel dag i stan, usch så jobbigt att stor handla hatar det, men skönt nät man är hemma iaf, ska lämna in min lilla dator med, mamma köpte med linux, usch värsta ja varit med om, vill ha vanliga, typ vista el så, hoppas dom kan fixa det,

RSS 2.0